Hírek

HIVATALOS FIDESZ JELÖLTEK+LISTA!
A Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje, Borkai Zsolt, és a 16 egyéni
választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje is leadta az október 3-i helyhatósági választáson való részvételhez szükséges ajánlószelvény mennyiséget, és az indulókat a választási iroda nyilvántartásba is vette, így a Fidelitas elnökségének tagjait is: Radnóti Ákos (7.sz.választókerület) , Fekete Dávid (2.sz.vk.), Takács Tímea (15.sz.vk.)

Illetve a kompenzációs lista is hivatalos, melyen a Fidelitas elnökségi tagjai az alábbi helyen szepelnek: 6.: Radnóti Ákos, 11.: Fekete Dávid, 17.: Takács Tímea, 18.: Németh Jenő Péter

Beküldve: 2010.09.05 10:55 Készítő: fidelitas
INDUL AZ AJÁNLÓSZELVÉNYEK GYŰJTÉSE!
Köszönjük, amennyiben ajánlószelvényed leadod a Fidesz győri polgármester-jelöltjére Borkai Zsoltra és az önkormányzati-képviselőjelöltjeire! Köztük a Fidelitas elnökségének 3 tagja is képviselteti magát: Radnóti Ákos (7.sz.választókerület) , Fekete Dávid (2.sz.vk.), Takács Tímea (15.sz.vk.)

Várjuk a beérkező szelvényeket hétköznap a Fidesz Irodába 10-18 óra között, legkésőbb szeptember 3-ig!

A Fidelitas tagjai és képviselőjelöltjei is személyesen folyamatosan gyűjtik a szelvényeket, köszönjük az eddigi támogatást!

Fidesz győri képviselőjelöltjeinek bemutatkozása>>>

Beküldve: 2010.08.16 14:13 Készítő: fidelitas
CSOPORTGYŰLÉST TARTOTTUNK!
A Fidelitas Győri Szervezetének tagjai csoportgyűlésre gyűltek össze 2010. június 25-én, pénteken este.

A csoportgyűlésen Radnóti Ákos ismertette a közelgő önkormányzati választásokban való közreműködés legfontosabb tudnivalóit és természetesen arra buzdított minden jelenlévőt, hogy ősszel az önkormányzati választásokon is mindenki aktívan vegyen részt a kampánymunkákban.

Beküldve: 2010.06.30 12:40 Készítő: fidelitas
A GYŐRI KÓRHÁZ TÁMOGATÓI FALÁRA KERÜLTÜNK!
A Fidelitas Győri Szervezetének vezetője Radnóti Ákos és alelnöke Németh Jenő Péter részvételével tartott ünnepségen az ifjúsági szervezet a mai napon felkerült a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház "Támogatói falára". Dr.Varga Gábor Főigazgató Főorvos köszönetét és háláját fejezte ki a kórház adományozóinak. A győri fiatalok évek óta részt vesznek a kórház jótékonysági akcióiban és saját tagjaik adományait juttaják el a rászorulóknak. Büszkék rá, hogy az ifjúsági szervezetek közül egyedüliként segítenek évek óta és a későbbiekben is folytatják a karitatív akcióikat.

A BŐNYI ÁRVÍZKÁROSULTAKNAK SEGÍTETTÜNK!
A mai napon Bőnybe látogatott Radnóti Ákos, a szervezet elnöke, illetve Fekete Dávid és Németh Jenő Péter alelnök, ahol több családnak tartós élelmiszerekből ill. tisztítószerekből álló csomagot adtak át mintegy ötvenezer forint értékben, remélve, hogy ezzel is hozzá tudnak járulni a szerencsétlenül járt emberek helyzetének mielőbbi javulásához.

megnézem az eseményt>>>

Beküldve: 2010.05.31 13:33 Készítő: fidelitas
BOGRÁCSOZTUNK!
Megtartottuk az első közös bográcsozást! Szupert időben, kitűnő hangulat mellet, mintegy 20 tagunk részvételével elkészült a bográcsgulyás, ami igazán finomra sikerült. Legközelebb ősszel ismét megrendezzük!

Beküldve: 2010.05.30 17:26 Készítő: fidelitas
GYŐZTÜNK! KÖSZÖNET NEKTEK!
A Fidesz elsöprő győzelmet aratott országosan, Győrben is óriási győzelmmel végződött a szavazás! Első körben győztünk, nincs második forduló! Tarolt Borkai Zsolt 64%-kal, Szakács Imre 58%, Kara Ákos 65%-ot kapott! Gratulálunk a képviselőknek!

KÖSZÖNJÜK A KITARTÓ SEGÍTSÉGEDET, AMIVEL TE IS HOZZÁJÁRULTÁL EGY ÚJ KORSZAK KEZDETÉHEZ!

Beküldve: 2010.04.12 18:13 Készítő: fidelitas
CSAK A FIDESZ!
Beküldve: 2010.04.08 20:19 Készítő: fidelitas
SZAVAZZUNK VASÁRNAP KÉTSZER A FIDESZRE!
Ágh Péter Füredi Kornél Győr-Moson-Sopron megyei elnök és Radnóti Ákos győri elnök társaságában arra bíztatta a fiatalokat, hogy vasárnap zájuk le a balsors korszakát.

Beküldve: 2010.04.08 19:03 Készítő: fidelitas
FIATALOK A KAMPÁNYBAN!
Sajtótájékoztatót tartottunk a mai nap Borkai Zsolttal, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjével.

Radnóti Ákos a Fidelitas győri elnöke elmondta: a fiatalok nagy erőkkel vesznek részt a kampányban, a választásokig igyekeznek minél több választópolgárhoz eljutni és arra buzdítani őket, hogy április 11-én mindkét szavazólapon a Fideszt válasszák.

megnézem a sajtótájékoztatót>>>

Beküldve: 2010.03.30 16:01 Készítő: fidelitas

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Következő >>

Csatlakozz a Fidelitashoz
 

Partner csoportjaink:
Partnereink:


A weboldal készítõje:
SD Network - weboldalkészítés, grafika, számítástechnika, hangosítás